LÁMPÁK

A lámpák egy élettér hangulatának meghatározó, sokszor központi elemei. Azért is mert egy lámpa a designja révén és a szó szoros értelmében is fény visz a lakásba. Ezért készítek lámpákat. Na meg azért, mert szeretem csinálni.

Acél gerenda asztali/olvasó lámpa pár

HEA 120 acél gerenda meg az apró… Masszív és letisztult.

A lámpák magassága 57 cm, a lámpaernyő szélessége 19 cm. 2 db. LED „izzó” is jár hozzá.

Az ára: 49000 Ft./2 db.

Ha megvennéd, kattints IDE.

faág asztali lámpa

A kecskék szeretik lerágni a fák kérgét. Ezeknek az almafa ágaknak Csoki, a saját kecském rágta le. Ez látszik is a fa textúráján, amit meghagytam olyannak. A lámpa talpa pedig egy vékony szelet egy HEA acél gerendából. Egy nagy gyárból származik, ahol hatalmas acél szerkezeteket, pl hidakat készítenek ilyenből. Így hoz létre harmonikus egységet a természet és az ipar. Az izzó foglalat egy legalább 40 éves bakelit darab, melybe egy stílusban hozzá illő, de modern LED „villanykörtét” tettem. A fa és a fém is színtelen lakkal kezelve.

Ő itt Csoki, az egyik alkotótársam

A fém talp szélessége 33 cm., a lámpa teljes magassága 70 cm. A LED izzóval együtt adom.

Ez a tárgy már elkelt, de ha szeretnél valami hasonlót, írj nekem.

sámli éjjeli szekrényke és olvasólámpával

Egy nyugdíjas korú akác sámli, egy korban hozzáillő vas cső darab, egy “békebeli” bakelit izzó foglalat, egy modern lámpaernyő, az ötlet és a munka… Az asztalka lapját meggyalultam, a többi felülete-textúrája az elmúlt évtizedek hatásait őrzi.

A fém rozsdátlanítva, passziválva és lakkozva, a fa lazúrozva. Teljes magassága 93 cm, az asztalka magassága 40 cm., a lapja 40×17 cm. LED „izzóval” együtt adom.

Ez a tárgy már elkelt, de ha szeretnél valami hasonlót, írj nekem.

mozsár olvasólámpa

Egy legalább 50 éves öntöttvas mozsár, egy korban hozzá illő vas cső darab, egy „békebeli” bakelit izzófoglalat, egy modern lámpaernyő és egy kis fantázia…

Rozsdátlanítva, passziválva, lakkozva. Teljes magassága 53 cm. Led „izzóval” együtt adjuk.

Ez a tárgy már elkelt, de ha szeretnél valami hasonlót, írj nekem.