HIFI ÉS HANGFAL ÁLLVÁNY

Saját tervezésű hi-fi és hangfal állványok vasból és fából. Az egyszerű, de a legnagyobb stabilitásra és masszivitásra törekvő “ipari” design és az anyaghasználat is a legjobb hangzást szolgálja.

A termékeimet a saját rendszeremben (NAD erősítő, Dali hangfalak) is teszteltem és használom.

hangfal állvány

A felső lap tömör tölgy, vagy akác, amely szépsége és természetessége mellett kellően stabil alátámasztást nyújt akár nagyobb-nehezebb hangfalaknak is. A stabilitást és masszivitást az állványtest 3 mm-es falvastagsága is garantálja. A hangfal állvány lábai állítható magasságú tüskék, hogy a padló irányából a lehető legkevesebb rezgést vegyék fel. Az állvány kvarchomok töltettel készül, így az üreges fém test teljesen “elnémul”, nem rezonál, nem szól bele a hangfalak hangjába. A készlethez jár 8 db. vörösfenyőből és acélból készült tüske alátét is.

A méretek és a felületkezelés szabadon választható. (Én a fát leginkább méhviaszos waxszal a vasat pedig csiszolás után színtelen lakkal szeretem bevonni. De ha mást szeretnél, megoldható.)

Az ára: a kért méretektől és felületkezeléstől függően változi

Kérj árajánlatot!

hi-fi állvány

3.5 cm. vastag tömör tölgy vagy akác lapok, masszív vas szerkezet.

A méretek és a felületkezelés szabadon választható. (Én a fát leginkább méhviaszos waxszal, a vasat pedig csiszolás után színtelen lakkal szeretem bevonni. De igény esetén a fém szerkezet színes fedőfestékkel fújása és a fa színtelen lakkozása is megoldható.)

Az ára: a kért méretektől és felületkezeléstől függően változik

Kérj árajánlatot!